Combined Excellence traineeprogram – träff i Karlstad

ViewBase trainee Maija berättar om Combined Excellence traineeträff i Karlstad

I mitten av oktober fick ViewBase trainee Maija åka till Karlstad för en träff med resterande traineer från våra systerbolag. Maija och de andra traineerna träffades på Dömle Herrgård Spa & Resort i Karlstad för en två dagars workshop i temat “Affärsmannaskap”.

Maija berättar

Träffen på Dömle Herrgård gick i temat “Affärsmannaskap” och modulen hölls av vårt systerbolag Ninetech. Maija berättar att det var två mycket givande dagar bestående av föreläsningar, workshops och intressanta reflektioner och diskussioner. Temat affärsmannaskap diskuterades ur olika perspektiv och Maija fick tillsammans med de andra traineerna också prata om vad begreppet faktiskt innebär. Projektledare från Ninetech med bakgrund som säljare, utvecklare och strateger pratade om vad affärsmannaskap innebär för dem och hur det spelar en viktig roll för just deras arbete.

Traineerna fick även göra diverse övningar tillsammans och så kallade “Walks and talks” där diskussioner och insikter delades på promenader i fina miljöer omkring Dömle herrgård. Kvällen på Dömle herrgård avslutades med en god middag och ett dopp i sjön. Dag två fick traineerna åka till House of Combined i Karlstad för att nätverka och träffa Jörgen Qwist, CEO på Combined Excellence, som pratade om koncernens visioner och framtidsplaner.

Kommunikation

Nästa modul kommer gå i temat “Kommunikation” och hållas av oss på ViewBase. Traineerna kommer då träffas i Stockholm och ta del av givande föreläsningar i andan av kommunikation. Denna träff kommer att äga rum i slutet av november vilket blir ett utmärkt tillfälle för våra traineer att lära känna varandra och bolagen inom Combined Excellence.

Combined Excellence traineeprogram

ViewBase traineeprogram startade i september 2020 och är ett koncerngemensamt initiativ inom Combined Excellence, med syftet att förstärka vårt och våra systerbolags team med nästa generations stjärnor. Traineeprogrammet varvas med utbildning och konsultarbete och ger därför våra traineer möjligheten att raketstarta sin karriär inom IT- och konsultbranschen. Läs mer om traineeprogrammet här.