Om ViewBase

Vi vet att bättre insikter ger bättre beslut

 

Vi brinner för att förenkla vardagen för beslutsfattare

Vi brinner för att förenkla för beslutsfattare i deras vardag. Vi vet att bättre insikter ger bättre beslut.

Vi vet också att ju fler i företaget som har insikt om affären desto bättre beslut fattar man. Det här gör vi för att våra kunder i slutändan ska kunna öka sin lönsamhet genom bättre beslutsunderlag.

Genom vår långa erfarenhet, våra kompetenta konsulter, våra samarbeten med de främsta inom BI och vår branschkunskap, är vi den främsta partnern för kunderna i deras digitala utveckling mot att bli ett mer insiktsdrivet företag och därmed nå framgång.
Vi levererar marknadens bästa paketerade lösningar för energi, e-handel och restaurang.

Dessutom har vi expertkonsulter som kan gå in som teamförstärkning i olika typer av BI/integrationsprojekt hos kunder som vill utveckla eller integrera sin BI-miljö.

ViewBase levererar experttjänster inom business intelligence till företag och organisationer i Norden

Med verksamhetsanpassade lösningar för energi, e-handel och restaurang sätter vi samman integrerade beslutslösningar för våra uppdragsgivare utifrån dagens behov och morgondagens utmaningar.

Vi vet att insikter om affären är centralt för de flesta verksamheter och har paketerat våra lösningar utifrån det.

Genom det kan vi skapa en samlad analys som bidrar till att förenkla för beslutsfattare i deras verksamhet, och öka lönsamheten för företagen.

Våra värderingar och ledord

ViewBase levererar alltid kvalitet, har erkänt duktiga konsulter där inget är för svårt eller omöjligt. Vi är lösningsorienterade och ärliga i våra affärer och kundkontakter.

Vi jobbar i en positiv anda och är ett företag som tar sitt ansvar både mot våra kunder och våra medarbetare.

Vi är engagerade i våra uppdrag och står upp för mänskliga rättigheter och människors lika värde.

Vi tror på gruppens samlade kunskaper och jobbar alltid i team.

Affärsidé

Vi erbjuder företag och organisationer i Norden marknadens bästa branschunika lösningar och experter inom business intelligence. Vi förenklar för beslutsfattare genom att ge dem tillgång till analyser och ökade insikter om sin affär, så att de ska kunna fatta bättre beslut och bli mer framgångsrika.

Vision

Vår vision är att förenkla för beslutsfattare i deras vardag. Vi vill att fler beslutsfattare enklare ska kunna skapa insikter om sin affär genom tillgång till bra analyser och enklare verktyg.

Vi skapar värde

Vi är ett mindre entreprenöriellt bolag, som är flexibla och snabba och genom koncernen Combined är vi också stora och har förmågan att ta oss an digitaliseringens utmaningar inom ett flertal områden. Vi tar en aktiv roll och hjälper våra kunder i den digitala transformationen med kunskap om BI och utvalda branscher ser oss som rådgivare och partner i våra kunders utveckling.

ViewBase är ekonomiskt stabilt och har nöjda medarbetare, vilket är en förutsättning för en bra och stabil relation till våra kunder.

Vi erbjuder företag och organisationer integrerade helhetslösningar. BI-lösningar som är anpassade och integrerade i kundens specifika affärsverksamhet.

Vi värdesätter en god och utvecklande kundrelation. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder.

Fakta

  • Vi har sedan 2006 levererat beslutsstöd som skapat värde för våra kunder. Idag är vi 26 medarbetare som varje dag engagerar sig i våra kunders beslutsstöd.
  • Vi är experter på Qliks plattform och levererar även Microsofts (Power BI).
  • Vi är starka inom detalj- och e-handel, energisektorn, restaurang och tillverkande industri.
  • 26 anställda
  • Kontor i Stockholm, Karlstad och Uppsala
  • Omsättning 38 miljoner

BOKA ETT MÖTE