Om ViewBase

Vi vet att bättre insikter ger bättre beslut

 

Vi brinner för att underlätta för beslutsfattare i deras vardag.

Digitaliseringen skapar många nya möjligheter för företag, men ställer även krav på anpassning och flexibilitet för att kunna vara konkurrenskraftiga. Vi vill alla agera mer datadrivet för att kunna fatta rätt beslut, men fortfarande fattas många beslut baserat på antaganden.

Med ett bra beslutstöd säkerställs relevant data där man inte bara kan analysera vad som hänt utan även kan blicka framåt. ViewBase vill vara er långsiktiga BI-partner där vi genom tät samverkan och ett tydligt åtagande tar vi våra kunder från idé till effekt.

Vi vet att ökade insikter om affären både bidrar till ökad lönsamhet och hållbarhet på sikt. Därför är våra konsulter inte bara experter på beslutsstöd utan även på de branscher vi specialiserat oss på.

Vi levererar integrerade BI-lösningar för att företag ska bli mer datadrivna.

Vi är BI-partnern som hjälper företag att bli mer datadrivna i sina beslut. Genom tät samverkan och ett tydligt åtagande tar vi våra kunder från idé till effekt. Vi gör det enklare att jobba datadrivet genom hela verksamheten.

Vi levererar integrerade BI-lösningar för att företag ska kunna bli mer datadrivna i sina beslut. Vi omvandlar data från en mängd olika källor till värdefull information och hjälper kunden att visualisera det på ett enkelt sätt för verksamheten. Vårt åtagande sträcker sig genom hela livscykeln, från utveckling till förvaltning och drift.

Vi gör detta genom konsultleveranser, licenskomponenter och återkommande intäkter i form av serviceåtgande.

Våra värderingar och ledord

ViewBase levererar alltid kvalitet, har erkänt duktiga konsulter
där inget är för svårt eller omöjligt. Vi är lösningsorienterade och
ärliga i våra affärer och kundkontakter.

Vi jobbar i en positiv anda och är ett företag som tar sitt ansvar
både mot våra kunder och våra medarbetare.

Vi är engagerade i våra uppdrag och står upp för mänskliga
rättigheter och människors lika värde.

Vi tror på gruppens samlade kunskaper och jobbar alltid i team.

Affärsidé

Vi är BI-partnern som hjälper företag inom energi och industri att bli mer datadrivna i sina beslut. Genom tät samverkan och ett tydligt åtagande tar vi våra kunder från idé till effekt.

Vision

Vi vill bidra till att skapa framgångsrika och hållbara företag genom datadrivna insikter för bättre beslut.

Vi skapar värde

Vi är ett mindre entreprenöriellt bolag, som är flexibla och snabba
och genom koncernen CombinedX är vi också stora och har
förmågan att ta oss an digitaliseringens utmaningar inom ett flertal områden.

ViewBase är ekonomiskt stabilt och har nöjda medarbetare, vilket
är en förutsättning för en bra och stabil relation till våra kunder. Vi värdesätter en god och utvecklande kundrelation. Vårt mål är att ha 100% nöjda kunder.

Fakta

ViewBase Solutions är BI-partnern som hjälper företag att bli mer datadrivna i sina beslut. ViewBase omsätter ca 40 mkr och har kontor i Stockholm, Karlstad, Uppsala och Umeå. Vi är sedan 2017 en del av digitaliserings-koncernen CombinedX.

BOKA ETT MÖTE