Nu är våra nyaste tillskott på plats

I början av sommaren presenterade vi våra nya tillskott Moa Wallin och Marcus Thörnberg som under året kommer vara med i vårt traineeprogram. Nu har Viewbase traineeprogram kommit i gång och vi haft Moa och Marcus på plats hos oss i snart två veckor och passade på att ställa lite nya frågor till dem.

 

Vad är er spontana tanke om traineeprogrammet nu när ni introducerats till det?

-Spontant känner jag att jag absolut valt rätt och jag har bara blivit mer taggad inför vad som komma skall. Jag har även fått en större förståelse för värdet av traineeprogrammet, inte bara för oss traineer utan även för ViewBase och för hela CombinedX. Som traineer ges vi möjligheten att på ett unikt sätt få inblick i och skapa värdefulla kontakter inom hela koncernen, vilket känns både är väldigt roligt och nyttigt, säger Moa

-Min känsla hittills är att traineeprogrammet är välplanerat och förberett, vilket gör att jag som ny på företaget känner mig välkommen och väl bemött, säger Marcus

 

Hur har ni upplevt ViewBase så här långt?

-Jag har upplevt ViewBase som ett väldigt öppet och engagerat företag. Alla nya kollegor, oavsett om vi mötts fysiskt eller endast digitalt, har varit väldigt välkomnande, säger Moa.

-Det känns som att det är ett företag med stora ambitioner och som har en stor bredd med olika kompetenser, samtidigt som alla delar samma öppenhet och hjälpsamhet med varandra. Alla är väldigt inbjudande och trevliga, vilket känns bra som ny på företaget, tillägger Marcus.

 

Vilka nya förväntningar har ni fått på traineeprogrammet?

-Efter att ha introducerats till diverse information om ViewBase och kunder, samt de system som används, så känner jag att det ska bli väldigt roligt att få ta del av projekt som genomförs säger Marcus.

-Och jag förväntar mig en brant inlärningskurva där vi som traineer fort får möjlighet att komma i gång och ta eget ansvar, samtidigt som stöd och hjälp alltid finns närvarande, både hos vår utsedda mentor och bland hjälpsamma kollegor, avslutar Moa.

 

 

Är du intresserad av att gå ViewBase traineeprogram?

Ansök till hösten 2022 redan nu!