Möt en nyanställd

Möt Celia Stridbeck

Vem är du, på vilket kontor jobbar du, och hur länge har du jobbat på ViewBase?

– Celia Stridbeck, placerad på Stockholmskontoret och har jobbat på ViewBase i snart två veckor

Vad var avgörande för att du valde ViewBase som din nya arbetsgivare?

– Jag valde ViewBase för att det är ett personligt, och drivet bolag där jag som anställd erbjuds stora utvecklingsmöjligheter. Något som jag slagits av redan nu efter en kort tid på bolaget är den starka teamkänslan och viljan att dela med sig av sina kunskaper för att tillsammans leverera det bästa resultatet, härligt!

 

Vad är din roll på ViewBase och vad gör du just nu?

– Jag kommer vara partneransvarig för budget och prognossystemet Planacy samt projektleda vissa BI-projekt. Just nu håller jag som bäst på att lära mig mer om våra produkter genom interna och externa utbildningar , jag har även gått in som projektledare för ett av våra projekt som bl.a. avser uppföljning av produktivitet och finansiellt resultat.

Vilka kunskaper besitter du som du tror ViewBase drar nytta av?

-Min bakgrund skiljer sig från många av mina kollegor på ViewBase då jag är civilekonom i grunden. Jag har drygt 11 års erfarenhet från Business Controlling/Finans där jag främst arbetat med centrala processer som budget, prognos och uppföljning, samt drivit en mängd systemrelaterade förändringsprojekt. Detta tror jag kommer tillföra en spännande bredd i vår samlade kompetens på bolaget.

Vad gör dig glad på jobbet och vad brinner du för?

Jag brinner för att förenkla och förbättra processer för att frigöra tid för värdeskapande arbetsuppgifter framför datainsamling. Något som gör mig glad på jobbet är att känna att jag med min arbetsinsats gör en positiv skillnad för såväl mina kollegor som kunder.