ViewBase

Traineeprogram

ViewBase Traineeprogram

en del av Combined Excellence

Beslutstödskonsulter till ViewBase Solutions AB

Placeringsort: Stockholm/Uppsala och Karlstad.

Under 2020 fortsätter vi succén med ett traineeprogram inom Combined Excellence.

Är du redo för en raketkarriär utöver det vanliga

Vi vill förstärka våra team med nästa generations stjärnor. I vårt traineeprogram varvar du utbildning med arbete som konsult i något av våra kundprojekt. Vi hjälper dig att lägga grunden till en mycket framtidssäker konsultroll och attraktiv karriär, så att du kan göra skillnad för såväl kunder som för miljö och samhälle.

 

Det är här Du kommer in i bilden.

Nu söker vi dig som vill skapa hållbara och datadrivna lösningar och som vill arbeta hos ViewBase Solutions AB som Beslutstödskonsult.
Under traineeprogrammet kommer du få insikt, utbildning och praktisk tillämpning i en beslutstödskonsults vardag och lite till.
ViewBase brinner för att förenkla vardagen för beslutsfattare. Vi tar en aktiv roll och hjälper våra kunder i den digitala transformationen med kunskap inom BI och utvalda branscher.

 

Om rollen Beslutstödskonsult hos ViewBase Solutions AB

Vill du arbeta i framkant med Business Intelligence? I rollen som beslutsstödskonsult kommer du vara en drivande rådgivare och partner i kundens digitala utveckling. Du kommer stötta våra kunder att komma till insikt för ett bättre beslut, där du har en avgörande roll. Du kommer att få möjlighet att både utveckla dig inom den senaste BI-tekniken, men även inom de affärsstrategiska behov som våra kunder har inom sina respektive branscher.

I rollen är du med i leveransens samtliga faser:
1. Presale – ett lagarbete med våra kundansvariga.
2. Behovsidentifiering – tillsammans med kund dokumentera rätt beslutstöd för rätt målgrupp vid varje rätt tillfälle.
3. Datainsamling och Dataarkitektur – skapa säker och strukturerad bas för källan till insikterna
4. Visualisering – informationsdesign dvs göra datat begripligt för bra beslut för varje målgrupp.
5. Utbildning och uppföljning – skapa förutsättning för bästa mottagandet av leveransen på kort och lång sikt.

Hur skiljer sig ViewBase från flera av kollegorna i branschen

ViewBase har paketerat flera av levererade lösningar och bedriver kontinuerlig lösningsförädling i ViewBase Lösningsråd.

Vi tror att du

– Är en handlingskraftig person som gillar nya utmaningar och samarbete, samtidigt som du drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.
– Har god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
– Är social, omtänksam och vill leverera en bra kundupplevelse, samtidigt som du vill ha skoj på jobbet.
– Är nyfiken på hur du kan skapa smarta och hållbara lösningar för en bättre värld.

Programmets upplägg

Trainee-programmet är en del av Combined Excellence där du tillsammans med traineer från olika företag får en gemensam utbildning i modernt ledarskap vid 5 tillfällen under en 6-månaders period. Under utbildningsprogrammet kommer du tilldelas en mentor och delta i studiebesök, seminarier och samverkansaktiviteter som bygger på ditt professionella nätverk. Efter avslutat program hoppas vi att du ska vilja fortsätta att vara en del av oss.

Varför ska du välja oss

Vi välkomnar vi dig till en fantastisk företagskultur med högt i tak och en koncern som drivs av ständigt lärande och personlig utveckling. Vi är en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika och hållbara lösningar för våra kunder. Med fokus på laget framför jaget, lyfter vi varandra i vardagen, så att ingen ska behöva känna sig ensam. Tillsammans gör vi skillnad!

Låter det intressant? Sök idag eller tipsa en vän. Ansökan görs på Combined Excellence Karriärsida.