ViewBase

Traineeprogram

ViewBase Traineeprogram

en del av CombinedX

 

Beslutsstödskonsulter/Data Scientist till ViewBase Solutions AB

Placeringsort: Stockholm/Uppsala och Karlstad.

Under 2021 fortsätter vi succén med ett traineeprogram inom CombinedX.

 

Är du redo för en raketkarriär utöver det vanliga?

Vi vill förstärka våra team med nästa generations stjärnor. I vårt traineeprogram varvar du utbildning med arbete som konsult i något av våra kundprojekt. Vi hjälper dig att lägga grunden till en mycket framtidssäker konsultroll och attraktiv karriär, så att du kan göra skillnad för såväl kunder som för miljö och samhälle.

Det är här Du kommer in i bilden.

Nu söker vi dig som vill skapa hållbara och datadrivna lösningar och som vill arbeta hos ViewBase Solutions AB som Beslutsstödskonsult, och däribland även arbeta med business- och data analysis. Under traineeprogrammet kommer du få insikt, utbildning och praktisk tillämpning och lite till.

 

 

 

Vill du jobba nära våra kunders verksamhet och skapa nya insikter för dem?

Om du är intresserad av rollen beslutstödskonsult/Data Scientist rekommenderar vi att du söker till vårt traineeprogram.

I rollen som konsult hos ViewBase kommer du vara en drivande rådgivare och partner i kundens digitala utveckling. Du kommer få möjlighet att både utveckla dig inom den senaste BI-tekniken, men även inom de affärsstrategiska behov som våra kunder har inom sina respektive branscher. Dessutom kommer det finnas utrymme för dig att utveckla din förmåga att kommunicera och dokumentera komplexitet i företaget. Genom att utveckla dina kompetenser i att analysera och dokumentera kan du komma att vägleda företag i arbetet med att förbättra processer, produkter, tjänster och programvara genom dataanalys.

I rollerna Beslutstödskonsult och Data Scientist kommer du arbeta som en viktig möjliggörare för att säkerställa förverkligandet av hållbart affärsvärde från analys, data och modeller. Du kommer få möjlighet att arbeta med avancerade analysverktygsinitiativ för att analysera, genomföra och följa upp initiativ från idé till industrialisering, med såväl analys av modellproduktion som utformning av nya arbetssätt.


Har du ett intresse för data och att skapa värdefulla insikter för verksamheter, då är våra traineetjänster det rätta valet för dig!

Hur skiljer sig ViewBase från flera av kollegorna i branschen?

ViewBase har under många år levererat beslutsstöd till flera olika branscher och därigenom medverkat till att göra flera företag och organisationer framgångsrika. I ett urval av dessa branscher har vi skapat flexibla paketeringar av våra lösningar vilket gör våra leveranser än mer effektiva och värdeskapande. I den fortsatta förädlingen av våra lösningar har vi investerat i ett lösningsråd som vidareutvecklar och nyutvecklar våra branschunika lösningar. Utöver dessa lösningar levererar vi Business Intelligence till många kunder i olika branscher och då som BI-experter.

 

Vi tror att du

– Är en handlingskraftig person som gillar nya utmaningar och samarbete, samtidigt som du drivs av att ständigt utveckla dig själv och din omgivning.
– Har god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ.
– Är social, omtänksam och vill leverera en bra kundupplevelse, samtidigt som du vill ha skoj på jobbet.
– Är nyfiken på hur du kan skapa smarta och hållbara lösningar för en bättre värld.

Programmets upplägg

Trainee-programmet är en del av CombinedX där du tillsammans med traineer från andra företag inom koncernen får en gemensam utbildning i bla konsultrollen, modernt ledarskap, affärsmannaskap och kommunikation under 6-månader. Under utbildningsprogrammet kommer du tilldelas en mentor och delta i studiebesök, seminarier och samverkansaktiviteter som bygger på ditt professionella nätverk. Efter avslutat program hoppas vi att du ska vilja fortsätta att vara en del av oss.

Varför ska du välja oss

Vi välkomnar vi dig till en fantastisk företagskultur med högt i tak och en koncern som drivs av ständigt lärande och personlig utveckling. Vi är en skön blandning av människor med olika bakgrund, erfarenheter och intressen. Vi drivs av viljan att tillsammans jobba mot högt uppsatta mål, ha roligt på jobbet och skapa framgångsrika och hållbara lösningar för våra kunder. Med fokus på laget framför jaget, lyfter vi varandra i vardagen, så att ingen ska behöva känna sig ensam. Tillsammans gör vi skillnad!

Låter det intressant? Ansök här!