Vill du jobba i framkant med Business Intelligence ?

Vi och våra kunder behöver dig

ViewBase söker fler konsulter som vill skapa hållbart och datadrivet beslutstöd.

Nu söker vi dig som har akademisk utbildning inom IT, meriterande med en ingenjörsutbildning, god erfarenhet av BI-verktyg som Qlik och Power BI. Vi vill att du talar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi erbjuder dig struktur och flexibilitet, utveckling och reflektion, utmaningar, glädje och härliga kollegor. Vi sätter konsulten i fokus med resultatet att kunden får det bästa.

Vi och våra kunder behöver dig.

  • Ser du dig som en rådgivare och partner i kundens digitala utveckling?
  • Vi hjälper våra kunder till insikt för bättre beslut – vill du med göra skillnad?
  • Vi utvecklas som grupp och som individer – vill du utvecklas med oss?
  • Vi finns i Uppsala, Karlstad och Stockholm – vill du vara en del i ett ledande konsultföretag inom hållbart datadrivet beslutstöd?

Låter det intressant? Sök tjänsten via formuläret nedan. Urval och intervjuer sker löpande.

 

 

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala och Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

 

Kontakt

Greger Blomster, konsultchef
greger.blomster@viewbase.se
Ring: 070-862 96 01 för mer information.

Om ViewBase

Vi brinner för att underlätta för beslutsfattare i deras vardag. Vi vet att bättre insikter ger bättre beslut. Vi vet också att bättre insikter om verksamheten inte bara bidrar till ökad lönsamhet utan även möjlighet till att göra företag mer hållbara.

Genom vårt kundfokus, strategiska plattformsval och våra expertkonsulter inom business intelligence är vi den främsta partnern för kunderna i den digitala utvecklingen. Vi hjälper våra kunder att bli ett mer insiktsdrivet och hållbart företag i alla delar av verksamheten.

Vi levererar marknadens bästa lösningar inom Data Management, Data & Analytics och Data Science. Vi är ett komplett BI-företag med verksamhetsanpassade lösningar byggda på moderna och hållbara plattformar från marknadens främsta leverantörer. Våra expertkonsulter har erfarenhet från både affär och teknik och kan gå in i alla typer av BI-integrationsprojekt hos kunder som vill utveckla eller integrera sin BI-miljö på ett hållbart sätt.

Vision och affärsidé

ViewBase vision är att bidra till att skapa hållbara företag genom datadrivna insikter för bättre beslut.

Vi erbjuder företag och organisationer i Norden marknadens bästa datadrivna BI-lösningar och beslutsstödsexperter. Vi förenklar för beslutsfattare genom att ge dem tillgång till analyser och ökade insikter om sin affär , så att de ska kunna fatta bättre beslut, bli mer framgångsrika och bidra till ett mer hållbart samhälle.

 

SKICKA IN DIN ANSÖKAN

 

Ladda upp din CV i PDF format.