God Jul och Gott Nytt år

Snart är det julafton, även om det för de flesta är någon hektisk dag kvar innan den välbehövliga ledigheten infinner sig. Julledigheten är en tid för återhämtning, men också en tid för eftertanke och att få reflektera och landa i året som gått.
När jag summerar ViewBase år kan jag konstatera att även detta år har varit händelserikt. Vi är nu inne på vårt andra år som en del av Combined Excellence och har vuxit på många plan. Jag kan se hur vi genom våra konsulter har utvecklat vår affär och erbjudande till att ännu mer blir anpassat för de branscher och verksamheter vi jobbar inom och fått förtroendet att leverera till många nya och befintliga kunder. Årets kundundersökning visar att vi har många nöjda kunder som ser stor nytta med att genom vår hjälp kunna arbeta ännu mer insiktsdrivet i hela sin organisation. Jag är stolt och tacksam för det förtroende vi fått att utveckla och integrera viktig affärsverksamhet hos våra kunder.
Under året har vi också gjort en större förändring i vår grafiska profil med ny logga, ny hemsida och en uppdatering av våra sociala medier. Något som vi hoppas kommer fånga ert intresse och öka kunskapen om våra olika lösningsområden, och att vi ska kunna dela med oss ännu mer av våra konsulters expertis och råd.
Vi har vuxit även med antalet medarbetare och har anställt flera nya duktiga konsulter till våra kontor både i Karlstad, Stockholm och det nyetablerade kontoret i Uppsala. Vi ska fortsätta att växa under 2020 och kommer även att kunna hälsa våra medarbetare och kunder välkomna till nya lokaler centralt i både Stockholm och Uppsala under det nya året.
Under 2020 kommer vi att fortsätta att utveckla våra erbjudanden, baserade på den senaste tekniken inom BI och vårt verksamhetskunnande. Detta för att ge er bästa förutsättningarna att fortsätta bedriva framgångsrika företag där ni får ut maximalt av det samarbete ni valt att ha tillsammans med oss.
Ett stort tack till er för det spännande år som nu vi lämnar bakom oss, och jag ser fram emot att skapa nya möjligheter tillsammans under 2020.

Nu önskar vi alla en riktig God Jul & ett Gott Nytt år.

Varma hälsningar,
Olaf Glöersen, VD

PS. ViewBase har i år valt att stötta barnrättsorganisationen Plan Internationals arbete i att ge flickor samma möjligheter som pojkar att utbilda sig och ta makten över sina liv. Plan International är partipolitiskt och religiöst oberoende och allt arbete utgår från FN:s barnkonvention. DS