God Jul och
Gott nytt år!

En julhälsning från vår VD Magnus Rådbo

Nu är det bara några dagar kvar på ytterligare ett annorlunda år. Ett år som återigen påverkats pandemin. Men visst har det skett en förbättring, det var riktigt skönt att efter sommaren gå tillbaka till ett ”nytt normalläge” där vi har kunnat träffas på kontor, restauranger och i olika offentliga arenor. Vi går alltmer mot en hybridmodell där nyvunna erfarenheter från hemarbete och distansarbete kanske i många verksamheter nu formas till den bästa och mest effektiva arbetsformen någonsin. Låt oss nu hantera den fjärde Covid-vågen med gott omdöme och respekt för varandra så att vi kommer över den på ett tryggt sätt.

 

På ViewBase har det också varit ett händelserikt år. I mars tog jag mig an det inspirerande uppdraget som VD och har lärt känna detta härliga företag, där det finns gott om både kompetens och starka individer, med potential att verkligen vara den bästa BI-leverantören i marknaden. Under våren fick vi också en efterlängtad tillökning genom förvärvet av branschkollegan Integpro AB. Detta har i stor utsträckning bidragit till utvecklingen av bolaget och har dessutom satt oss på kartan i Björkarnas stad Umeå.

 

Vi har gjort många bra projekt tillsammans med våra kunder detta år och den röda tråden är att det alltid händer spännande saker när vi får bidra till att skapa bättre affärer genom datadrivna beslut i kunderna verksamhet. När analyserna blir framåtblickande skapas även bättre förutsättningar för ökad kvalitet, effektivitet och hållbarhet på sikt.

 

Vi ser nu fram emot ett otroligt spännande 2022, där det fortsatt kommer att hända mycket. Vi kommer framförallt att förstärka vårt fokus mot utvalda branscher där vi ser en potential att verkligen ta en marknadsledande ställning och ännu mer visionärt kunna bidra i våra kunders utveckling med vår kombination av expertis och verksamhetskunnande. Dessutom står CombinedX-koncernen, som vi är en del av, inför en börsintroduktion vilket vi ser fram emot.  

 

Med detta vill vi önska alla en God Jul och ett riktigt Gott nytt år!