Combined Excellence byter namn till CombinedX

Combined Excellence byter namn till CombinedX och lanserar kampanjen ”Vi digitaliserar Sverige”

 

Digitaliseringskoncernen Combined Excellence, som ViewBase är en del av, byter idag namn till CombinedX samt lanserar kampanjen ”Vi digitaliserar Sverige”. Namnbytet och kampanjen är ett steg i att göra det lättare för nya och befintliga kunder att hitta och dra nytta av all den digitaliseringsexpertis som finns i koncernen.

Koncernen består idag av nio specialistbolag som vart och ett går till marknaden under sitt eget varumärke. Vi är en familj av bolag med den gemensamma affärsidén att hjälpa företag och organisationer att dra nytta av digitaliseringens möjligheter. I det arbetet drar våra bolag förstås nytta av varandras expertis. Hos oss får kunderna därför både bredd och spets i en magisk kombination.

Nu förenklar vi vårt namn till CombinedX och lanserar en helt ny webbplats där vi berättar om allt det vi tillsammans gör för våra kunder. Vår lanseringskampanj går under temat ”Vi digitaliserar Sverige” och det kan ju låta övermodigt, men vi är en kunskapspartner till många av Sveriges största företag och organisationer, både i privat och offentlig sektor. Det är vi väldigt stolta över och nu vill vi berätta det för marknaden, säger Jörgen Qwist, vd och koncernchef CombinedX.

Du hittar CombinedX webbplats här: http://www.combinedx.com