Budgetverktyget            Planacy 6.0 är här

Planacy är ett planeringsverktyg som är enkelt och värdeskapande, en modern helhetslösning som automatiserar och snabbar upp arbetet med budget, prognos och planering. Med Planacy kommer ni ifrån begränsningarna som kan upplevas i Excel samtidigt som det ökar kvalitet och säkerhet på era siffror. Med Planacy skapas resultat med ett mer effektivt arbetssätt och en användarvänlig lösning. Plattformen är byggd med modern webbteknologi och utvecklas ständigt med nya kraftfulla funktioner.

  • Planacy är sömnlöst integrerat med QlikView och Qlik Sense vilket maximerar nyttan av era redan gjorda investeringar.
  • Planacy nyttjar datamodell och ekonomistruktur från Qlik och minskar därmed implementeringstid samt fortsatt förvaltning.
  • Samtidigt blir det en enklare och snabbare budgetprocess med ökad kvalitet.

Kombinationen av Qliks analysverktyg som kompletteras med Planacys kraftfulla funktioner för budget, prognos och planering ger tillsammans en oslagbar kombination för budget/planering och analys.

Förra veckan släpptes den senaste versionen – Planacy 6.0. Den nya releasen innebär bland annat ett helt nytt gränssnitt med en snyggare och mer intelligent överblick, vilket ökar användarvänligheten, användarupplevelsen och förenklar navigationen. Den uppdaterade versionen innehåller även en mängd innovativa nyheter och funktioner. Dessutom har plattformen nu ett uppdaterat tekniskt ramverk som gör att Planacy kan intensifiera sin utveckling av nya funktioner.

Planacy har under utvecklingen av den nya versionen fokuserat mycket på att förbättra sina sök- och filtreringsmöjligheter. De har även optimerat mallarna för att kunna ta tillvara på hela skärmen, vilket underlättar arbetet för de användare som sitter med budgetansvar.