Ny restaurangkund – Bastard Burgers

Bastard Burgers Streetfood CO

Streetfoodkedjan Bastard Burgers har sitt ursprung i Norrland. De är inte bara kända för sina fantastiska burgare och trevliga atmosfär, utan erbjuder dessutom ett brett och kvalitativt sortiment av veganska alternativ. Inspirationen hämtas från New York och kvaliteten kommer från Norrland.

ViewBase Lösning för Restaurang

Vi kan med glädje berätta att Bastard Burgers har valt ViewBase Lösning för Restaurang för att fortsätta accelerera och förbli konkurrenskraftiga inom branschen. ViewBase Lösning för Restaurang erbjuder restaurangchefer och ledning ett nav av insikter och dagligt beslutsunderlag. På sikt ser vi möjligheter att minska matsvinn, planera inköp och förberedelse och inte minst skapa en datadriven företagskultur. Vi är övertygade om att vår lösning ska stötta Bastard Burgers i deras dagliga verksamhet och i arbetet med att bli mer data- och insiktsdrivna.

Vi är stolta över att ett framgångsrikt och hållbart företag väljer vår lösning. Bastard Burgers arbetar med klimatkompensering, och det faktum att de bland annat erbjuder alternativ som är mer klimatsmarta påvisar deras klimattänk.

Läs mer om ViewBase Lösning för Restaurang här!

Simon Wanler, VD Bastard Burgers