Modernisera er BI-plattform med Qlik Sense

Modernisera er BI-plattform med Qlik Sense

Investera i möjligheten att modernisera er befintliga BI plattform genom Qlik’s AMP ― Analytics Modernization Program.

Med AMP kan ni som befintliga användare av QlikView modernisera er plattform genom att även börja använda Qlik Sense. Lär mer om Qlik Sense här.

I en datadriven era fortsätter förändringstakten att accelerera. Du letar alltid efter sätt att arbeta smartare och snabbare. De goda nyheterna? Du kan utnyttja din QlikView®-investering för att modernisera din BI-plattform och hjälpa dig att hålla jämna steg och förbli konkurrenskraftig.

Qlik® Analytics-moderniseringsprogrammet är utformat för QlikView-kunder som du, så att du kan fortsätta använda dina pålitliga QlikView-appar och underhålla din nuvarande verksamhet, samtidigt som den utvecklas genom införandet av nästa generations BI, Qlik Sense. Genom ett enkelt, kostnadseffektivt program kan du:

  • Utöka dina analysmöjligheter med nästa generations BI-plattform: Qlik Sense®
  • Modernisera i din egen takt ― utan störningar
  • Implementera nya use cases för BI för att tillfredsställa nya affärskrav.
  • Arbeta smartare med AI, leverera kontextmedvetna förslag som stöder din intuition.

Här är den enklaste och mest kostnadseffektiva vägen till nästa generations analys. Upptäck hur vi kan hjälpa dig att komma dit.

ViewBase har sedan 2006 varit partner till Qlik. Vi är idag en Certified Partner Solution Provider vilket innebär att vi säljer alla programvaror från Qlik® och implementerar lösningar hos våra kunder. Som partner är vi certifierade av Qlik® inom områdena utveckling, administration och support.