Aktuellt

Här delar vi med oss av nyheter, inbjudningar och det senaste inom BI

Aktuellt

Senaste nytt

Sofia, ny in på Karlstadkontoret

I augusti började vår nya Karlstad-trainee Sofia Inelind. Hon har precis tagit sin examen i IT, projektledning och affärssystem. Men varför landade valet i nästa steg på just traineeprogrammet?

Marcus berättar om sitt trainee-år

Hej Marcus! Berätta lite mer, vad var det som gjorde att du sökte till programmet, vad du tar med dig och vad du har för planer nu när traineetiden är över?

Säg hej till våra nyanställda

Nu hälsar vi Frank, Jonatan och Fredrik, våra tillskott till teamen i Uppsala, Stockholm och Karlstad välkomna till ViewBase.

En lösning för industrin

Nuvarande situation med höga elpriser och utmaningen med effektbrist gör att många företag behöver se över sin energiförbrukning för att bibehålla sin lönsamhet, eller kanske till och med för att överleva.

God Jul och Gott nytt år

På ViewBase har det varit ett händelserikt år. Vi har gjort många bra projekt tillsammans med våra kunder detta år och den röda tråden är att det alltid händer spännande saker när vi får bidra till att skapa bättre affärer genom datadrivna beslut i kunderna verksamhet.

Nu förstärker vi teamet ytterligare

Nu hälsar vi Jack välkommen till oss på ViewBase. Han har en bakgrund planeringsanalytiker kommer nu ta sig an rollen som beslutsstödskonsult på vårt Stockholmskontor.

Effekttariff, varför vänta?

Energimarknadsinspektionen arbetar med att göra tariffarbetet tydligare med inriktning på kapacitetseffektiva tariffer. För att klargöra arbetet arrangerade vi ett webinar för elnätsbolag på just det temat.

Nu är våra nyaste tillskott på plats

I början av sommaren presenterade vi våra nya tillskott Moa Wallin och Marcus Thörnberg som under året kommer vara med i vårt traineeprogram. Nu har Viewbase traineeprogram kommit i gång och vi haft Moa och Marcus på plats hos oss i snart två veckor och passade på att ställa lite nya frågor till dem.

BOKA ETT MÖTE