Aktuellt

Håll dig uppdaterad på trender inom BI och nyheter på ViewBase

Aktuellt

Senaste nytt

Effekttariff, varför vänta?

Energimarknadsinspektionen arbetar med att göra tariffarbetet tydligare med inriktning på kapacitetseffektiva tariffer. För att klargöra arbetet arrangerade vi ett webinar för elnätsbolag på just det temat.

Nu är våra nyaste tillskott på plats

I början av sommaren presenterade vi våra nya tillskott Moa Wallin och Marcus Thörnberg som under året kommer vara med i vårt traineeprogram. Nu har Viewbase traineeprogram kommit i gång och vi haft Moa och Marcus på plats hos oss i snart två veckor och passade på att ställa lite nya frågor till dem.

Borås Elnät decentraliserar budgetarbetet med hjälp av BI

Bolaget Borås Elnät AB har en väldigt decentraliserad ansvarsstruktur för budget- och prognosarbetet. Detta ställer krav på ett användarvänligt systemstöd med ett enkelt och pedagogiskt gränssnitt, vilket också behöver vara flexibelt för att kunna möta mer verksamhetsstyrda behov.

Vi välkomnar ViewBase nya traineer

Den 30 augusti får vi trevlig tillökning på Viewbase. Det är Moa Wallin och Marcus Thörnberg som då påbörjar Viewbase traineeprogram. Vi ser mycket fram emot starten och hälsar dem hjärtligt välkomna!

Vi hjälpte Kristinehamns Elnät AB

Kristinehamns Elnät var i stort behov av ett verktyg som kunde hjälpa dem att identifiera lokala flaskhalsar i elnätet. ViewBase fick förtroendet att hjälpa till.

ViewBase förvärvar branschkollegan Integpro

ViewBase har 2021-05-04 förvärvat aktierna i Integpro AB. Genom detta förvärv skapas nu en ännu starkare leverantör inom BI-området med kapacitet inom Qlik, MS Power BI och systemutveckling inom Microsoftplattformen.

Anmäl dig till Qlik World 2021

Vår partner Qlik bjuder in till sin årliga konferens Qlik World som hålls 10-12 maj digitalt. Arbetar du med Qliks verktyg och har ett stort intresse för BI så är detta ett fantastiskt event med möjlighet att välja bland ett antal olika utbildningssessioner och demos.

Maija berättar om sitt år som trainee

Maija har gått ViewBase och CombinedX traineeprogram under 2020/21. Vi ställde några frågor till henne där hon bland annat svarar på vad som gjorde att hon sökte programmet och varför hon rekommenderar andra att söka.

BOKA ETT MÖTE